cookie

Om os

Martin Stendahl Dyrhøji6pris.dk er en dansk informationsside omhandlende Apples nye iPhone 6. Hjemmesiden ejes og drives af Martin Stendahl Dyrhøj, som har et stort kendskab til Apple og deres produkter. Hjemmesiden blev stiftet d. 24. august 2014 med det formål at opbygge en hjemmeside, hvor den almindelige forbruger kunne blive klogere på den nye iPhone.

Vi har et stort ønske om, at du får svar på dine eventuelle spørgsmål om iPhone 6, hver gang du besøger denne hjemmeside. Derfor bruger vi meget tid og ressourcer på at skrive relevante tekster og artikler om iPhone 6, således at du kan blive klogere på netop din problemstilling.

Hos i6pris.dk lægger vi stor vægt på overskuelighed, således at du hurtigst muligt kan finde frem til de relevante informationer. Du kan med fordel benytte dig af vores søgefunktion, hvor du bliver præsenteret for relevante artikler på baggrund af din søgning.

Selvom siden først og fremmest fungerer som en informationsside, så er der også tale om en prissammenligningsside. På baggrund af de mange søgninger efter priser på iPhone 6 kan vi konkludere, at rigtig mange danskere ønsker at finde den billigste iPhone 6 på markedet. Netop derfor har vi lavet en stor oversigt med de mest populære danske forhandlere af Apples nye iPhone.

Vi håber, at vi i fremtiden vil være din foretrukne hjemmeside om iPhone 6, uanset om du leder efter information eller de billigste priser.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar