cookie

Disse overvejelser skal du gøre dig, når du skal købe en el scooter

Disse overvejelser skal du gøre dig, når du skal købe en el scooterimage006 (1)

Der bliver solgt langt flere el scootere end førhen, hvilket hovedsageligt hænger sammen med, at antallet af ældre mennesker over 60 år er stødt stigende.

Det er på mange måder fordelagtigt at eje en el scooter, men hvilke overvejelser skal du gøre dig, hvis du gerne vil have fingrene i en moderne og brugervenlig el scooter? Det giver vi dig svaret på her.

Tre eller fire hjul?

Udforsker du udvalget af el scootere, så vil du erfare, at der findes både trehjulede- og firehjulede scootere, så du er nødt til at tænke over, hvor mange hjul din kommende el scooter skal være udstyret med?

Den primære fordel ved en trehjulet scooter er, at den gør det muligt at køre på selv de smalleste gader og stræder, men stabiliteten er ikke altid på sit højeste. Den firehjulede scooter byder på enestående stabilitet, men den er knap så egnet til kørsel i smalle gader.

El scooter

Hvor finder jeg den perfekte el scooter?

Der er generelt størst chance for, at du finder den perfekte el scooter på nettet, så shop med fordel fra din smartphone eller tablet. Bek Scooter A/S er i den forbindelse værd at kontakte, da forhandleren gerne tager en uforpligtende snak med dig om dine behov.

Hvad med kørekort og forsikring?

Den gennemsnitlige el scooter sidestilles med en cykel, hvorfor det ikke er nødvendigt at have et kørekort. Du kan dermed tage din nyindkøbte el scooter i brug med det samme, selvom du ikke har et gyldigt kørekort.

Det vil som hovedregel heller ikke være nødvendigt at tegne en særskilt forsikring på en el scooter, da el scooteren typisk vil være dækket af indboforsikringen. Vil du være på den sikre side, anbefales du at kontakte dit forsikringsselskab, da det altid er fornuftigt at have styr på forsikringsrelaterede forhold.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar