cookie

Fordele og ulemper ved køb af brugt iPhone

Fordele og ulemper ved køb af brugt iPhone

Går du med tanken om at købe en brugt iPhone, så kan du med fordel danne dig et overblik over de tilstedeværende fordele og ulemper. I dette blogindlæg bliver du introduceret for, hvilke fordele og ulemper der er de mest betydelige. Dermed har du bedre forudsætninger for at vurdere, om en brugt iPhone er noget for dig.

Fordele ved at købe en brugt iPhone

  • Du sparer penge – Den helt store fordel er naturligvis, at du kan spare penge – og mange penge. En ny iPhone koster mange penge og vil muligvis overstige dit budget. Set med de økonomiske briller vil det dermed være mest hensigtsmæssigt at købe brugt. Det er ikke usandsynligt, at du kan spare mindst halvdelen af den originale pris ved at købe brugt.
  • Du skåner miljøet – Køber du en brugt iPhone, så vil du fremstå som en miljøvenlig forbruger. Hvorvidt det er en vigtig fordel er naturligvis en smagssag, men ikke desto mindre har alle forbrugere pligt til at tage et vis miljøansvar.
  • Du bliver ikke bundet af dyre abonnementer – Køber du en ny iPhone hos et teleselskab, så er det ikke unormalt, at du vil blive bundet af et abonnement. Vil du gerne undgå at blive bundet af et dyrt abonnement, så vil det endnu en gang være en god idé at købe en brugt iPhone. Her betaler du nemlig kun for selve mobiltelefonen og vil ikke komme til at hænge på månedlige udgifter.
Brugteiphones.dk

Brugteiphones.dk

Ulemper ved at købe en brugt iPhone

  • Du får ikke nødvendigvis garanti – Køber du en brugt iPhone af en privat forbruger, så er der en vis risiko for, at garantiperioden er udløbet. Såfremt garantien ikke er udløbet, så skal du sørge for at få udleveret garantipapirerne. Køber du en brugt iPhone hos en virksomhed, så vil du ofte kunne få 2 års garanti. Det gør sig f.eks. gældende hos Brugteiphones.dk, hvor du altid får garanti ved køb af en brugt iPhone.
  • Risiko for fejl og tegn på slid – Hvis du køber en brugt iPhone, så vil der højst sandsynligt være større eller mindre tegn på slid. Går ud op i det visuelle element, så bør du sikre dig, at den pågældende iPhone ikke fejler noget. Små brugsridser er som udgangspunkt ingen hindring, men store ridser og flænger i skærmen kan sænke brugervenligheden. Ligeledes bør du sikre dig, at de tekniske elementer ikke fejler noget. Det kan derfor anbefales at mødes personligt med sælgeren, så du kan tjekke op på, at alt fungerer som det skal.

image006 (1)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar