cookie

Planlægning af den perfekte fest i hjemmet

Planlægning af den perfekte fest i hjemmetSpo1

Hvem siger, at du skal bruge mange tusinde kroner på at leje et festlokale, når du kan holde festen derhjemme? Det kan i visse tilfælde være umuligt at holde festen i hjemmet, fordi der kan opstå pladsmangel.

Såfremt vejret tillader det, kan du overveje at holde en udendørsfest, hvor du kan slå et stort telt op i haven og dermed undgå, at din bolig bliver overrendt af gæster.

Læn dig tilbage og læs med, hvis du gerne vil vide, hvordan du kan planlægge den perfekte fest i hjemmet. Det er faktisk slet ikke så kompliceret.

Festmad

Mad – Hvad vil du servere for dine gæster?

Når du først har besluttet dig for, hvem der skal inviteres, og hvornår festen skal finde sted, kan du tænke over, hvad du vil servere for dine gæster.

Du har ansvaret for, at din fest bliver en hyggelig og mindeværdig en af slagsen, men hvad kan du helt konkret gøre for at gøre festen til noget specielt? Du kan bruge nok så lang tid på at pynte op, men hvis du ikke har styr på maden, så kan det hele ende med at falde til jorden. Derfor bør du lægge en plan, så du kan være sikker på, at alle gæster blive mætte og glade.

Mad ud af huset

Vil du undgå at blive stresset, når du skal holde din store fest, så bør du få hjælp udefra. Hvad angår maden, er det oplagt at kontakte et cateringfirma, da de kan stå for at lave og levere delikat festmad til din fødselsdag e.l.

KokkeKompagniet har mange års erfaring med at lave mad til fester – til både større og mindre forsamlinger. Du kan helt sikkert få et godt tilbud på festmad ved at kontakte dette anerkendte firma.

Underholdning – Hvordan vil du underholde dine gæster?

Foruden at bestille mad til fest bør du også gøre dig tanker om, hvordan du vil underholde dine gæster. Du har jo næppe et ønske om, at dine gæster kommer til at kede sig.

Du får hermed en række idéer til underholdning til festlige lejligheder:

  • Hyr en DJ
  • Hyr en tryllekunstner
  • Byd dine gæster op til dans
  • Arrangér forskellige selskabslege (quiz, stoledans m.v.)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar