cookie

Sådan finder du den ideelle leverandør af server hosting

Sådan finder du den ideelle leverandør af server hostingimage006 (1)

Det er i din naturlige interesse at finde den bedste leverandør af server hosting, men hvad definerer den bedste leverandør, og hvilken leverandør er rent faktisk den bedste? Det ville være fantastisk, hvis svaret var åbenlyst, men det kan desværre være en anelse udfordrende at finde svar på disse spørgsmål.

Stil kritiske spørgsmål

Det er ikke alle virksomhedsejere, som tør at stille kritiske spørgsmål, men det skal du altså turde at gøre, hvis du ønsker at finde den ideelle leverandør af server hosting. Nedenfor får du nogle konkrete idéer til, hvilke spørgsmål du kan stille:

– Hvor høj oppetid kan I garantere?

Oppetiden er en altafgørende faktor, når emnet er server hosting, hvorfor du bør spørge de forskellige leverandører om, hvor høj oppetid de kan garantere. Det anbefales ikke at vælge en leverandør, som ikke kan garantere en oppetid på 99 % eller derover.

Hjemmeside

– Hvor ofte tager I backup?

Server hosting uden backup er ikke meget værd, så du bør forlange, at der tages backup på daglig basis. Kan dette ønske ikke indfries, bør du finde en anden leverandør, da det er en essentiel faktor.

– Hvor ofte overvåger I jeres servere?

Enhver professionel leverandør af server hosting sørger for, at deres servere bliver overvåget 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Det er ikke ubehøvlet at forlange, at serverne konstant bliver overvåget, da det bør være en selvfølge i vores teknologiske verden.

Hvilken leverandør skal jeg vælge? Hostnordic er en af de førende leverandører af server hosting, så klik dig med fordel ind på deres hjemmeside og læs om, hvad de kan tilbyde. Du kan læse alt om deres ydelser på følgende hjemmeside: https://www.hostnordic.dk/

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar