cookie

De vigtigste fordele ved laserskæring

De vigtigste fordele ved laserskæringSpo1

Laserskæring er den mest anvende metode, når det kommer til udskæring af jern og metal. Hvis du står og mangler en komponent af den ene eller anden art, så vil laserskæring uden tvivl være det rigtige valg for dig. I denne artikel vil du finde en oversigt over de vigtigste fordele ved laserskæring.

En fleksibel metode

Laserskæring er en af de mest fleksible metoder, da den er fuldautomatisk. Det vil sige, at den er ubemandet. Det betyder, at der er tale om en billig metode, som altid leverer et resultat af højeste karat. Præcisionen af udskæringen er naturligvis helt i top, da den avancerede maskine sikrer, at der er styr på alle detaljer.

Industri

Stadig under udvikling

Laserskæring er stadig en forholdsvis ny udskæringsmetode i branchen. Det betyder, at den stadig er under rivende udvikling. Eksempelvis var det for 15-20 år siden kun muligt at skære i meget tynde plader på cirka 5-6 mm, mens det i dag er muligt at skære i plader op til 20 mm – Og udviklingen går kun en vej, og det er fremad.

Kan bruges til mange materialer

Det er en effektiv metode, da den kan man bruges til alverdens forskellige materialer. Så uanset om du ønsker at få udskåret metal, stål, aluminium, plast eller træ, så kan du få glæde af laserskæring. Du skal uden tvivl have laserskæring i tankerne næste gang, du skal have lavet en udskæring af den ene eller anden art.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar