cookie

Har du husket at købe en ekstra iPhone 6 oplader?

Har du husket at købe en ekstra iPhone 6 oplader?Spo1

Er du en af de mange andre millioner mennesker, der ejer en iPhone 6? Hvis svaret er ja, så har du sikkert også prøvet at mistet din oplader. Hvert år er der nemlig mange tusinde iPhone 6 opladere, der enten går i stykker eller mistes. Hvis du selv har oplevet dette, så ved du også hvor træls, det er, at man pludselig står uden en oplader. Og hvis man ikke har en ekstra oplader i skuffen, så er du nødsaget til at låne et oplader kabel af din familie eller venner.

Derfor er det en gode ide at være forberedt, hvis du skulle stå uden en funktionsdygtig oplader, så du ikke skal være afhængig af andres opladere. Heldigvis findes der gode alternativer, hvor du kan købe en masse opladere og endda få mængderabat. Hos Bomo finder du et bredt udvalg af iPhone 6 opladere, hvor du får rabat, hvis du køber 2 eller flere kabler. Hos webshoppen Bomo.dk kender de alt om problemet med mistede eller ødelagte kabler. Derfor tilbyder de mængderabat på alle deres billige iPhone kabler, så man altid kan tillade sig at købe et par ekstra kabler hjem, nu hvor man alligevel er på kabel-jagt.

Oplader

Det kan dog også være en gode ide at investere i et par MFi lightning kabler. Det er kabler, som er godkendt og certificeret af Apple. Med et MFi kabel undgår du nemlig at modtage fejlmeldinger, som der ofte opstår ved de uoriginale kabler. Med et MFi kabel får du et højkvalitets kabel, der altid vil give din iPhone en hurtig og stabil opladning. Derudover kan du ofte købe MFi kabler, der er belagt med et metal eller nylon materiale, så du undgår, at kablet skulle gå i stykker eller flosse i enderne, hvilket man ofte ser ved disse lightning kabler.

Nu hvor du alligevel er i gang med at købe nye oplader kabler hjem, så bør du også overveje at købe et ekstra USB stik hjem. Et USB stik kan man nemlig nemt komme til at glemme hjemme hos sin mormor. Derfor må du ikke glemme USB stikket, når du skal fylde oplader lageret op. Når du køber et USB stik, bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Køb altid en stærk USB oplader adapter, der kan oplade dine enheder lynhurtigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar