cookie

Finansiering af iPhone 6 og anden elektronik

Finansiering af iPhone 6 og anden elektronik

I dag kan elektronik finansieres på rigtig mange måder. Det gælder også ved køb af iPhone 6 eller en af de nyere smartphones fra Apple. Har du besluttet dig for, hvilken smartphone du vil købe, men er du i tvivl om, hvilken finansieringsløsning der er bedst i din situation, så læs da videre og find svaret. Vi oplyser dig om dine muligheder, så du selv kan tage en fornuftig beslutning.

Kontant betaling

iPhone 6 står i skrivende stund til beskedne 2.000 kroner hos bl.a. POWER, som fører et bredt udvalg af elektronik. 2.000 kroner er selvfølgelig også en slags penge, men det er ikke desto mindre et beløb, som de fleste kan undvære. Har du derfor en god opsparing eller bare et fornuftigt økonomisk råderum, så kan du overveje at benytte dig af kontant betaling. Klarer du betalingen med det samme, så skal du ikke frygte høje renter og gebyrer i fremtiden. Du får udleveret din smartphone med det samme og kan have fuldstændig ro i maven, velvidende om at der er styr på den økonomiske del.

For at betale kontant skal du ikke nødvendigvis have pungen fyldt med pengesedler. Det er naturligvis også muligt at betale med en lang række betalingskort og diverse apps. MobilePay er f.eks. en meget populær betalingsform, der involverer din smartphone. Du skal som regel bare swipe én gang for at gennemføre købet. Den billigste betalingsform er uden tvivl kontant betaling, hvor der højst forekommer lidt betalingsgebyrer.

SMS lån

SMS lån – og andre mindre lån – kan naturligvis også tages i brug ved køb af iPhone 6 og andre digitale produkter. Gennem SMS lån kan man typisk låne op til 5-10.000 kroner, hvilket er rigeligt til at finansiere en smartphone. Med sådanne lån vil der også være penge til høretelefoner, covers og andet tilbehør. Du kan evt. tilkøbe et par AirPods, hvis du savner god lyd i hverdagen. AirPods fungerer fint til arbejdsbrug, men kan også bruges til træning, fritid og rejser.

At optage mindre lån på nettet er efterhånden skræmmende let. Selvom SMS lån lægger op til, at man skal sende en SMS for at få bevilget et lån, så er det faktisk ikke tilfældet. I dag foregår låneprocessen via en vilkårlig browser – f.eks. kan du tilgå Google Chrome eller Safari via din mobil. Når lånet er optaget, vil du umiddelbart efter have pengene på den valgte konto. De penge kan du bruge på lige, hvad hjertet begærer. Husk dog, at de skal tilbagebetales inden for xx dage – typisk 30-60 dage.

Et godt alternativ til det klassiske forbrugslån er en kassekredit. Ferratum Kassekredit er en af de kreditydelser, du kan overveje at gøre brug af. En kassekredit kan – men vil ikke altid – være billigere end et klassisk lån. Sammenlign evt. de to kreditydelser, hvis du ikke lige kan gennemskue, hvad der vil være mest hensigtsmæssigt. Du kan også fortsætte læsningen for at blive bekendt med endnu en kreditydelse.

Afbetaling

Tiltaler hverken kontant betaling eller forbrugslån dig? Så vil vi hjertens gerne præsentere dig for et helt tredje alternativ kaldet afbetaling.

Du har måske fået det indtryk, at lån og afbetaling er det samme, hvilket i og for sig heller ikke er helt forkert. Det er dog ofte lettest at købe ting på afbetaling i stedet for først at skulle optage et lån for derefter at afgive en ordre hos den givne butik. Med afbetaling skal du blot lægge den ønskede vare i kurven – f.eks. en fabriksny iPhone 6 – hvorefter du skal klikke på en afbetalingsmetode i betalingsfasen. Hos danske webshops kan man som regel vælge mellem to populære løsninger. De førende afbetalingsudbydere er ViaBill og Klarna, som er repræsenteret hos mange hundrede webshops. Mange af disse forhandlere sælger elektronik.

Afbetaling er typisk gratis – eller næsten gratis. Er du i stand til at indfri din gæld inden for få uger eller måneder, så kan du som regel slippe for renter og gebyrer. ViaBill tilbyder helt aktuelt delbetaling over 4 måneder, hvor der hverken forekommer renter eller gebyrer. Her får du med andre ord glæde af gratis afbetaling.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar