cookie

iPhone 6 pris

Prissammenligning – iPhone 6 – 32 / 64 / 128 GB:

Prisen for iPhone 6 vil ligesom dens forgængere være forholdsvis høj, når den bliver lanceret. Dog er der ikke nogen officiel pris i Danmark, således at de enkelte forhandlere af den nye iPhone 6 selv sørger for at prissætte den. I denne guide kan du blive meget klogere på, hvordan du kan spare mange penge på iPhone 6. Vi sætter fokus på iPhone 6 priser ved henholdsvis med- og uden abonnement.

Apples officielle priser i Danmark:

iPhone 6: 5199 – 5999 – 6799 kr. (16 GB – 64 GB – 128 GB)

iPhone Plus: 5999 – 6799 – 7599 kr. (16 GB – 64 GB – 128 GB)

iPhone 6 pris uden abonnement

Hvis man ønsker en iPhone 6 uden abonnement, er det ganske simpelt at finde frem til den billigste pris. Man skal nemlig ikke tænke over oprettelsespris, bindingsperiode m.m., som gør sig gældende ved køb af iPhone 6 med abonnement. Når man leder efter den laveste iPhone 6 pris i øjeblikket, anbefaler vi at man sammenligner priser. Vi har gjort det nemt for dig ved at lave en oversigt med de mest populære forhandlere af den nye iPhone 6. Vi har endda listet forhandlerne i prioriteret rækkefølge med det billigste tilbud øverst. Når du skal finde den billigste iPhone, skal du først gøre op med dig selv, hvor meget hukommelse du har brug for. For at gøre det mest overskueligt, har vi naturligvis også opdelt oversigten med udgangspunkt i hukommelse.

Du kan også finde den laveste iPhone 6S pris uden abonnement, hvis du ønsker det.

iPhone 6 med abonnement

Når man skal købe en iPhone med abonnement, skal man være ekstra opmærksom. Der er nemlig en række faktorer, som kan gå ind og påvirke den samlede pris. Før du leder efter den billigste pris, bør du på forhånd have tænkt over dine krav og behov til dit fremtidige abonnement. Fordelen ved at købe en iPhone 6 med abonnement er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Derimod har du mulighed for at betale mobilprisen af over 6-24 måneder – afhængig af det specifikke tilbud. Jo hurtigere man kan betale mobilen af, desto billigere vil det typisk blive samlet set.

Disse ting skal du være opmærksom på:

Mindstepris er nøgleordet

Såfremt du ønsker at købe en iPhone med abonnement, så er det mindsteprisen, du skal kigge efter. Der er tale om den samlede pris med udgangspunkt i oprettelsespris, mobilpris og abonnementspris. I en situation hvor man skal tage udgangspunkt i tre forskellige faktorer, kan det hele godt virke en smule uoverskueligt. Vi ønsker naturligvis at gøre det overskueligt for dig og har derfor udregnet mindsteprisen, som du kan se i vores oversigt.

Oprettelsespris: Når man skal købe en smartphone med abonnement, skal man typisk betale en oprettelsespris. Selvom der er tale om et forholdsvis lavt beløb, kan det alligevel være medvirkende til, at det ene tilbud er billigere end det andet.

Mobilpris: Mobilprisen er uden tvivl den faktor, som står for den største del af mindsteprisen. Der er tale om den pris, som man skal give for sin iPhone 6 alt i alt. Når du sammenligner priser, vil du opdage, at der er stor forskel på mobilprisen fra forhandler til forhandler. Når der er tale om den største udgift i forbindelse med køb af en iPhone, er det den man skal være mest opmærksom på.

Abonnement: Abonnementprisen er et månedligt gebyr, hvor prisen i høj grad afhænger af abonnementets indhold – SMS, taletid, data / GB m.m. Når du køber en iPhone 6 med abonnement, vil du typisk binde dig i 6 måneder. Når du først har betalt af på din iPhone, kan du vælge at skifte til en anden udbyder eller lade være.

Øverst i denne guide kan du med fordel tage et kig på vores oversigt over iPhone 6 priser, hvor den billigste pris fremgår.

Når man skal sammenligne priser på iPhone 6 med abonnement, er det nødvendigt at tænke langsigtet. Selvom et tilbud på nuværende tidspunkt kan virke attraktivt, er det ikke sikkert, at det er det bedste tilbud på lang sigt. Man tager normalt udgangspunkt i mindsteprisen for de første 6 måneder, men det kan i visse tilfælde være relevant at tænke længere frem.

Daglig opdatering af iPhone 6 priser

Vi er klar over, at rigtig mange af vores besøgende ønsker at finde den billigste iPhone 6 pris i Danmark. Det ønske vil vi gerne imødekomme og har derfor gjort det nemt for dig at sammenligne tilbud. Erfaringer fra de tidligere lanceringer af iPhones er, at priserne kan variere fra dag til dag. Med så mange forhandlere af den samme iPhone kan der hurtigt opstå en regulær priskrig. Af den grund bruger vi meget tid og ressourcer på at opdatere priserne så ofte som muligt. I øjeblikket opdaterer vi priserne mindst én gang om dagen, da priserne kan ændre sig hurtigt.

Uanset om du leder efter en iPhone 6 med eller uden abonnement, så håber vi, at du finder frem til et tilbud efter dine behov.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar