cookie

Reducér dine udgifter til iPhone reparationer

Reducér dine udgifter til iPhone reparationerSpo1

En knust skærm. Intet syn er værre for en iPhone ejer.

Det er til stadighed en stor frygt for mange iPhone ejere, og det er det med god grund. Det er nærmest umuligt at eje en smartphone, uden at den på et eller andet tidspunkt skal til reparation.

Det kender du garanteret fra dig selv, eller også har du med garanti en i din vennekreds, som ofte kommer galt af sted med sin iPhone. Der er dog ingen grund til at sætte sig ned og græde, da det er blevet billigere at få sin telefon repareret. Find ud af hvordan du billigt kan reparere din telefon herunder.

Elektronik

Gør det selv

Uanset om du har en knust iPhone 6 Plus skærm, eller om du har en ødelagt iPhone 7 skærm, så er det faktisk muligt for dig at skifte den selv. Flere og flere forhandlere tilbyder hurtig levering af iPhone reservedele og udstyr, som du kan bruge til selv at udskifte din skærm. Det er uden tvivl den billigste løsning, og du behøver på ingen måde at være uddannet reparatør. På nettet kan du finde adskillige guides og videoer, der kan hjælpe dig med at reparere din telefon selv.

Benyt et cover

Måske gør du det allerede, men hvis du ikke gør det, så skal du til at gå i gang. Et cover er din bedste form for forsikring mod en ødelagt telefon. Det kan nemlig beskytte din iPhone mod en masse uheld, som potentielt kan ødelægge din telefon og koste dig dyrt. Det skal dog siges, at et cover ikke er en garanti mod en knust skærm, men det er uden tvivl et godt værn mod det.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar