cookie

Sådan vælger du den bedste bookmaker

Sådan vælger du den bedste bookmaker

Er du ny i bettingverden, og vil du gerne i gang med at vinde penge, så skal du først og fremmest vælge den bedste bookmaker. Undersøger du markedet, vil du hurtigt finde ud af, at der er rigtigt mange bookmakers. Skal du have den bedste spiloplevelse, vil det ikke være helt underordnet, hvilken udbyder du vælger at spille hos.

Vær opmærksom på tilmeldingskrav

I første omgang bør du være opmærksom på de gældende tilmeldingskrav, som naturligvis bør have en vis indflydelse på dit valg. Uanset hvilken dansk spiludbyder du vælger, er det naturligvis et must, at du er fyldt 18 år. I henhold til lovgivningen må man nemlig ikke spille om penge, før man er fyldt 18 år og dermed myndig.

Dog kan der også være andre tilmeldingskrav end minimumsalder. Vælger du en dansk bookmaker, skal du have adgang til NemID, da du skal certificere din konto. Tilmed kan der være krav om, at du skal indsætte penge med det samme, hvis du ønsker at benytte dig af en evt. tilmeldingsbonus.

Tag højde for spiludvalg

Du skal naturligvis også tage højde for spiludvalg, så du kan spille på de sportsgrene, som du ønsker. Ønsker du blot at spille på de mest populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold eller tennis, så er det ikke så afgørende, hvilken spiludbyder du vælger. Ønsker du derimod at spille på mindre populære sportsgrene såsom cricket, dart eller hockey, så skal du være særligt opmærksom på spiludvalget.

Sammenligner du de danske bookmakers på kryds og tværs, vil du kunne finde frem til, hvem der har de bedste spiludvalg.

Brugervenlighed og service

Skal det være nemt og sjovt at spille online, kræver det naturligvis høj brugervenlighed. Det skal være nemt at navigere på en hjemmeside, hvor du skal kunne placere dine bets på få sekunder. Vælger du en af de større udbydere, kan du forvente, at brugervenligheden er i særklasse.

Ydermere kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at vælge en bookmaker med god service. Du kan f.eks. benytte dig af Trustpilot.dk, hvis du vil læse om, hvad tidligere- og nuværende spillere har skrevet om de forskellige bookmakers.

image006 (1)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar