cookie

Inspiration: Planlægning af konference

Inspiration: Planlægning af konferenceSpo1

En konference kan defineres som et større møde, hvor en gruppe mennesker samles i fagligt øjemed.

Har du fået til opgave at planlægge en konference, så er det alfa omega, at du formår at gribe det helt rigtigt an. Der er nemlig mange ting, man skal tænke over, når man skal afholde en konference, hvilket du kan læse meget mere om i denne guide.

I planlægningsfasen skal du forsøge at besvare disse essentielle spørgsmål:

  • Hvem skal inviteres til konferencen?
  • Hvor skal konferencen afholdes?
  • Hvornår skal konferencen afholdes?
  • Hvad skal der foregå? (dagsorden)

Valg af lokalitet

Den geografiske placering spiller en enorm stor betydning, da placeringen kan være med til at afgøre, hvor mange mennesker der ønsker at deltage. I den anledning skal man tage hensyn til, hvor deltagerne kommer fra. Såfremt deltagerne er spredt over hele landet, vil det være hensigtsmæssigt at vælge en central placering.

Forstår du, hvorfor en central placering bør være at foretrække, så læs om dette konferencecenter på fyn. Du kan på internettet nemt booke det ideelle konferencecenter og dertilhørende konferencelokaler.

Mødelokaler

Forplejning under konferencen

En konference uden mad eller drikke kan hurtigt udvikle sig til et sandt mareridt for de fremmødte deltagere. Det kan nemlig være svært at fastholde koncentrationen, hvis man føler sig sulten eller dehydreret. Du er som arrangør ansvarlig for, at deltagerne ikke løber tør for energi undervejs.

Planlæg konferencen ned i detaljer

Det kræver sin mand at planlægge en konference, da man skal forholde sig til mange mere eller mindre komplekse opgaver.

Den professionelle arrangør sørger for at udarbejde et udførligt program, hvor der sættes tid af til diverse aktiviteter, pauser og spisning. Derudover skal der arbejdes på en velkomsttale, da deltagerne fortjener en varm velkomst.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar