cookie

iPhone 6S pris

Så er den her endelig – iPhone 6S lander på hylderne i Danmark fredag d. 9. oktober 2015. Ligesom de tidligere udgaver kan iPhone 6S naturligvis købes med eller uden abonnement. I denne artikel vil du blive præsenteret for de aktuelle priser på den nye iPhone. Vi sammenligner priser på kryds og tværs, så du kan finde den forhandler, hvor du kan finde den mest attraktive pris. Vi henviser udelukkende til troværdige teleselskaber, hvor du med fordel kan købe din nye smartphone – enten med 16, 64 eller 128 GB.

iPhone 6S prisoversigt

Nedenfor får du overblikket over den aktuelle iPhone 6S pris i Danmark hos de største teleselskaber. Vi har opdelt priserne efter 16 GB, 64 GB og 128 GB, så du hurtigt kan finde den billigste pris på den størrelse, du er interesseret i. Prisoversigten er opstillet således, at den billigste forhandler fremgår øverst.

* Priserne er senest opdateret onsdag d. 7. oktober 2015

Det er ingen hemmelighed, at iPhone 6S er den dyreste iPhone, som der nogensinde er blevet lanceret. Apple og langt de fleste teleselskaber har allerede offentliggjort deres priser på iPhone 6S, som meget snart kan købes i butikkerne og via nettet.

Apple har offentliggjort de officielle priser, men de stemmer ikke nødvendigvis overens med priserne hos teleselskaberne. Derfor kan man ikke nødvendigvis gå ud fra, at Apples egne priser er de laveste. Konkurrencen er intens, så de danske teleselskaber presser prisen så langt ned som muligt. På grund af den intense konkurrence vil det ikke være unormalt med et decideret prisfald inden for en overskuelig periode.

Det er ligeledes ikke muligt at sammenligne de danske priser med de priser, man finder i udlandet. Som dansker er man mere eller mindre vant til at priserne er høj sammenlignet med andre lande. Det kan naturligvis overvejes at købe sin iPhone 6S fra Tyskland eller USA, men det kan sjældent betales sig tidsmæssigt eller økonomisk. Bestiller du din nye smartphone udenfor EU, bliver du nemlig pålagt at betale told, moms og evt. andre gebyrer.

Selvom Apple og deres smartphones aldrig har været de billigste på markedet, så er prisen alligevel højere end hidtil. Det skyldes tildels den stigende kurs på dollars. Kursstigningen har påvirket rigtigt mange produkter inden for elektronikbranchen – her i blandt smartphones og tablets.

Apples officielle priser

Nedenfor får du et overblik over de officielle priser, som Apple har offentliggjort på deres hjemmeside:

iPhone 6S

  • 16 GB – 5799 kr.
  • 64 GB – 6699 kr.
  • 128 GB – 7599 kr.

iPhone 6S Plus

  • 16 GB – 6699 kr.
  • 64 GB – 7599 kr.
  • 128 GB – 8499 kr.

Den billigste pris er dermed 5799 kr., mens den dyreste pris er 8499 kr. Den reelle pris afhænger af, hvilken model og størrelse du ønsker.

Kilde: http://www.apple.com/iphone-6s/

iPhone 6S pris med / uden abonnement

Som vi allerede har været kort inde på, kan man både iPhone 6S med eller uden abonnement. Vores prisoversigt for henholdsvis 16, 64 og 128 GB tager udgangspunkt i priser med abonnement. Ønsker du dig en ny iPhone 6S, men vil du gerne beholde dit nuværende mobilabonnement, så kan du blot købe en iPhone 6S uden abonnement. Der er ingen tvivl om, at det er nemmest at finde en iPhone 6S med abonnement, men det er ikke umuligt at købe den nye smartphone uden abonnement. Hos flere af de teleselskaber vi har linket til i denne artikel, er der mulighed for at købe mobilen uden abonnement. Ligeledes vil du på et tidspunkt kunne købe den nye smartphone uden abonnement i fysiske butikker såsom Elgiganten, Føtex og Bilka. Du kan med fordel holde øje med tilbudsaviser den kommende tid, hvis du ønsker den laveste pris.

Vil man undgå at føle sig snydt, når man køber en iPhone 6S, så kan vi varmt anbefale at sammenligne priser. På denne side har vi givet dig et fuldt overblik over de aktuelle priser, så du slipper for at give flere penge end højst nødvendigt for din nye smartphone.

Vi sørger løbende for at opdatere vores priser, så du altid bliver præsenteret for de korrekte- og opdaterede priser. Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi udelukkende sammenligner priser hos de danske teleselskaber. Det er som sagt muligt at købe denne smartphone i udlandet, men det vil være op til dig at vurdere, om det er en god idé.

Find den laveste iPhone 6S pris allerede i dag ved at rette din opmærksom på vores prisoversigt.

Byd velkommen til iPhone 6S

I nedenstående video kan du blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af den nye iPhone 6S

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar