cookie

Find billigt mobilt internet

Find billigt mobilt internet

Aldrig har afstanden til den digitale verden været kortere. Det er ligegyldigt hvor du er henne, så kan du altid medbringe mobilt bredbånd og på den måde tjekke mails, surfe på nettet eller være på de sociale medier.

I vores analyse af det mobile bredbåndsmarked har vi undersøgt datamængder med 10 GB data, 100 GB data og 500 GB data. Hvis du gerne vil have net til dagligt forbrug på farten, så kan du nøjes med et mobilt bredbåndsabonnement med 10 GB data. Her kan datamængden sagtens dække dit behov for at tjekke mails, være på de sociale medier, høre musik og surfe på nettet. Hvis du alternativt står og skal bruge net derhjemme eller i dit sommerhus, har du sikkert brug for mere data. Hvis I skal være flere brugere på nettet samtidigt, og I skal streame film, så bør du kigge på et mobilt bredbånd med en datamængde på 100 GB eller 500 GB.

Du kan med fordel klarlægge dit behov for GB, inden du bestiller billigt mobilt internet, så du ikke kommer til at betale for ubrugt data.

Elektronik

Billigt mobilt internet med 10GB

OK tilbyder det billigste mobile bredbånd med 10GB data til en månedlig pris på 99 kroner. Hvis du vælger et mobilt bredbåndsabonnement fra OK, så kommer din dækning fra TT-netværket, hvilket er via Telia og Telenors master. Dette er et af landets største netværk og de dækker stort set hele Danmark. Den næstbilligste løsning finder du hos Greentel, som også kører over TT-netværket. Her får du på samme måde 10 GB data til en månedlig pris på 99 kroner. Det eneste som adskiller Greentel og OKs priser fra hinanden er deres etableringsomkostninger.

Billigt mobilt bredbånd med 100 GB

Du får det billigste mobile bredbånd med 100 GB data hos OiSTER. Hos OiSTER kommer du på 3s landsdækkende mobil- og datanetværk. På dette netværk kan du godt regne med en yderst god hastighed i en hel del mindre såvel som større byer.

Den næstbilligste løsning finder du hos 3, som selvfølgelig kører på deres eget netværk. Her får du 100 GB data til 200 kroner om måneden, men til gengæld kan du bruge dit mobile bredbånd i alle 3’s 52 3LikeHome lande. Det betyder, at du kan tage dit internet med til udlandet på ferie. Dog vil der være en forbrugsgrænse på 10 GB data når du befinder dig i et 3LikeHome land. Ud over 3LikeHome får du også 3 Deling med i dit mobile bredbåndsabonnement.

Et andet selskab, som også tilbyder at du kan medbringe dit internet i udlandet er Telia. På samme måde kan du bruge 10 ud af dine 100 GB i udlandet.

Den tredje billigste løsning finder du hos telegigant YouSee, der koster 249 kroner om måneden. Her kommer du på TDC’s stærke og landsdækkende netværk, Her får du dog også et gratis lånemodem med, som du kan indsætte i din computer. Dette skal du betale for hos andre udbydere. 

Billigt mobilt internet med 500 GB

Har du en stor familie og skal du dertil have bredbånd til hjemmet eller sommerhuset, hvor du streamer en del programmer, serier eller film, kan det være du skal have fat i den helt store mobile datapakke. Her kan du med fordel kigge på det billigste mobile bredbåndsabonnement med 500 GB, som Telmore udbyder til 379 kroner om måneden. Telmore kører på TDC’s netværk, som før er blevet kåret til landets bedste, hvilket bedtyder, at du godt kan regne med en god dækning. Hvis du vælger dette abonnement fra Telmore kan du gratis låne en router med, hvilket flere andre selskaber ikke tilbyder.

Hos Greentel får du også et billigt mobilt bredbånd til 399 kroner om måneden med en stor datapakke på 500 GB. Derudover får du også en måneds gratis C-more.

Tilkøb af router/modem

Vigtigt at bemærke er, at der i analysen ikke er taget højde for tilkøb af router/modem, dog medfølger der altid SIM-kort med abonnementerne, som du kan bruge til hvilket som helst modem/router. Når du køber mobilt bredbånd, så kan du enten vælge, at bruge sim-kortet i din telefon, dog vil du i dette tilfælde ikke kunne bruge andet end data fra den. Alternativt kan du også købe et USB modem, som du kan bruge til at sætte i din computer eller dit tv. Du kan også vælge at tilkøbe en router, så du kan bruge nettet via wi-fi-deling.

I analysen er der taget udgangspunkt i mobilt bredbånd med 4G. Hvis du skal tilkøbe udstyr til dit mobile bredbånd, er det en god ide, at du er opmærksom på, at dit udstyr skal kunne modtage 4G.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar