cookie

De vigtigste fordele ved CNC drejning og fræsning

De vigtigste fordele ved CNC drejning og fræsning

image006 (1)

 

CNC drejning og fræsning er med garanti begreber, som du har hørt om op til flere gange, hvis du har valgt at gøre karriere inden for industri, håndværk og service.

I dag skal vi kigge på hvilke vigtige fordele, der er ved CNC drejning og fræsning, så læs gerne med, hvis det er et emne, der interesserer dig bare en smule. Nedenstående fordele tager udgangspunkt i en sammenligning af CNC bearbejdning og manual bearbejdning:

Bil

  • Det går hurtigt – Tid er penge, hvorfor det er en fordel, at man kan fremstille en verden af forskellige emner på ganske kort tid. Den effektive produktion tilgodeser dig som kunde, da du selvfølgelig ønsker at få løst din opgave så hurtigt som muligt. Før du påbegynder et samarbejde med et kompetent firma, bør du bede om at få oplyst en forventet leveringstid.
  • Lav risiko for fejl – CNC drejning og fræsning kan også bryste sig af en lav fejlkvote, hvorfor du kan forvente at få leveret emner uden fejl eller mangler. Det kan være dyrt at lave fejl i fremstillingsfasen, så den lave fejlkvote er en ekstrem vigtig fordel.
  • Lave omkostninger – Der er rig mulighed for at holde omkostningerne nede, da denne form for bearbejdning ikke er særlig ressourcetung. Du kan altså spare mange penge takket være de automatiserede processer.
  • Det meste er muligt – Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne, når det drejer sig om CNC drejning og fræsning. Det er med andre ord muligt at fremstille selv de mest komplicerede emner. Internettet boomer af gode eksempler på, hvilke utrolige emner man kan fremstille, så der er masser af inspiration af hente.

ECM Industries A/S kan gøre dig endnu klogere på, hvilke fordele der er ved den omtalte form for bearbejdning. Er det blot et tilbud, du er ude efter, så bør du også kontakte virksomheden.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar