cookie

Derfor skal du unde dig selv den nyeste smartphone

Der bliver jævnligt lanceret nye smartphones. Det er derfor svært at holde trit, hvis du ønsker at være med helt i front. For mange handler det dog ikke om, at de ikke kan følge med i de seneste lanceringer. Typisk drejer det sig om, at de ikke kan finde de nødvendige finanser. Smartphones bliver nemlig dyrere og dyrere for hver lancering.

Eksempelvis kan en iPhone XS med de bedste specifikationer koste på den anden side af 12.000 kr. Til denne pris kan du købe en kraftfuld stationær eller bærbar PC. Derfor er det ikke alle, der mener, at det er pengene værd. Ikke desto mindre sælges disse modeller fortsat i stor stil. Det viser tydeligt, at vores smartphone er en af vores vigtigste værdier.

Indhold

Undgå sløvt udstyr ved at holde dig opdateret

Hvis ikke du opdaterer dit udstyr jævnligt, kan du risikere, at det bliver langsomt. Har du i øjeblikket en smartphone med et par år på bagen, så er du sandsynligvis allerede bekendt med dette. Derfor er det en god idé, at du skifter jævnligt, såfremt du har muligheden for det. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du skal skifte hver gang, der lanceres nyt.

De fleste danskere er iPhone-brugere og foretrækker derfor at holde sig til den prominente smartphone fra Apple. Derfor skifter de ved hver anden generation. På denne måde kan du udskifte din mobiltelefon ca. hvert andet år. For nogle kan det virke en kende for hyppigt, men faktum er dog, at den teknologiske udvikling når langt på blot to år.

Smartphones

Overvej et bytteservice-koncept

Der findes mange bytteservice-koncepter på det danske marked. Det er blandt andet noget, der tilbydes af de fleste teleselskaber, men også større elektronikforhandlere såsom Elgiganten og Power. Det foregår typisk ved, at du køber en smartphone på afbetaling, som du efter 12 måneder kan bytte til en helt ny model.

Med sådanne koncepter kan du sagtens unde dig selv den nyeste smartphone, da det reelt set ikke koster dig mere pr. måned end din nuværende løsning.

Betal din telefon med et lån

Hvis du foretrækker at købe dine telefoner kontant, men ikke har pengene på kontoen i øjeblikket, så kan du i stedet vælge at låne penge til formålet. Ligesom du kan få råd til en cykel med laan247.dk, så kan du bruge selvsamme låneportal til at finde et passende lån, der kan finansiere din nye smartphone.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar