cookie

Få råd til den nye iPhone i dag

Er du også en af de helt store iPhone fanatikere, som simpelthen skal have den nyeste iPhone, når den lanceres? Også gerne på dagen for lanceringen, selvom det kræver tålmodighed grundet lange køer og måske endda en nats søvnløshed? Så vil denne artikel uden tvivl være interessant for dig, for hvad gør du, hvis den nye iPhone eksempelvis lanceres i slutningen af en måned, hvor dit private budget er ved at være opbrugt og lønnen er uger væk fra at lande på din konto? Et lån kan være løsningen.

Sådan får du råd til den nye iPhone på få minutter

Det skal gå stærkt, når først den nye smartphone er lanceret, det ved vi. Derfor skal det også gå stærkt med pengene – der er heldigvis hjælp at hente online. Flere og flere låneudbydere slår sig nemlig på at være de hurtigste på markedet til at udbetale lån, hvilket kommer dig til fordel. Mange steder får du svar på din låneansøgning inden for kun 30 sekunder, hvorefter du (hvis din ansøgning bliver godkendt) får pengene ind på din konto straks efter. Med andre ord kan du inden for 10-15 minutter have råd til den nye iPhone – og det kan endda alt sammen klares direkte fra din smartphone.

Ansøgningsprocessen er uhyre simpel – den består typisk af disse steps:

  1. Du udfylder formularen med dine oplysninger (navn, adresse, kontooplysninger m.v.)
  2. Din ansøgning godkendes / afvises – ved godkendelse går du videre til step 3.
  3. Du skal nu godkende selve lånet. Dette gøres ofte blot med NemID og tager 1-2 minutter.
  4. Pengene vil nu blive overført til din konto.

Shopping

Det behøver derfor ikke at være en hovedpine at finde pengene til den nyeste iPhone. Det er blot vigtigt at tænke over, hvor hurtigt du har mulighed for at betale lånet tilbage. Er der mulighed for, at du kan tilbagebetale inden for et par uger, så er det naturligvis markant billigere, end hvis du er nødsaget til at have en løbetid på 12-24 måneder. Her er det vigtigt at holde et vågent øje med de årlige omkostninger i procent, så du kender dine udgifter ved lånet.

Lyder ovenstående som den rigtige løsning for dig, så lån penge i dag og bliv den nye glade ejer af en iPhone.

Det bedste råd er dog

… at spare pengene sammen og vente til, at du har penge nok. Det er klart den billigste måde at få råd til din nye smartphone på. Du slipper nemlig for stiftelsesomkostninger, renter og andre omkostninger. Derudover står du ikke i gæld til nogen, hvilket kan være en skræmmende oplevelse for mange. Skal du eksempelvis blot vente på, at du får løn, så gør op med dig selv, om de to ugers ventetid ikke er værd at tage, hvis det betyder, at du ikke gældsætter dig.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar