cookie

Fordele og ulemper ved betting på mobilen

I dag kan du frit vælge, om du vil bette fra din smartphone, tablet eller computer, hvis du foretrækker online betting. Der er fordele og ulemper ved alting – og betting på mobilen er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi stiller skarpt på de vigtigste fordele og ulemper.

Det er muligt at fremhæve mange bettingfirmaer, som har specialiseret sig i online betting. Det omfatter bl.a. bet365, som er et af de største bettingfirmaer i verden.

Betting på mobilen

Indhold

Fordele:

  • Spil uanset tid og sted – Betting på mobilen giver dig mulighed for at spille uanset tid og sted. Du kan næsten spille fra hele verden. Hvad enten du sidder i din lænestol eller ligger på en strandstol, så kan du spille om penge fra mobilen.
  • Placér dit væddemål på få sekunder – Du kan nemt og hurtigt placere dine væddemål uden forsinkelser. Det bliver nemlig ikke påkrævet, at du skal bruge NemID, ligesom du er vant til på din computer.
  • Mulighed for at få bonusser – Der er flere online bettingfirmaer, der tilbyder bonusser til dig, der vælger at spille på mobilen. Det kan altså ofte betale sig at spille fra en mobil enhed frem for en computer. 
  • Glimrende til livebetting – Det er oplagt at beskæftige sig med livebetting, hvis man hovedsageligt spiller med fra sin smartphone.Ser du f.eks. en fodboldkamp eller en tenniskamp, så kan du placere væddemål i løbet af kampen.

Ulemper:

  • Mindre skærm = mindre overblik – Det er ikke nogen hemmelighed, at du ikke har det samme store overblik, når du spiller fra mobilen. Betyder overskueligheden meget for dig, så kan du købe en smartphone med en stor skærm.
  • Det er ikke alle apps, der er lige gode – De fleste større bettingfirmaer har valgt at hoppe med på mobilbølgen. I den anledning er der udviklet en lang række apps, som man frit kan downloade, hvis man vil spille med. Det er dog ikke alle apps, der er lige gode i forhold til brugervenlighed, funktionalitet m.v.

Download en applikation og spil med døgnet rundt

Hvis du hovedsageligt spiller på mobilen, så skal du downloade en applikation. Det er typisk helt gratis at downloade en applikation, hvorfor det vil være det åbenlyse valg.

Det første du skal gøre er at undersøge, hvorvidt dit foretrukne bettingfirma tilbyder betting via mobilen. Hvis svaret er nej, så kan og bør du finde et andet bettingfirma. Der er muligheder nok, så du kan lige så godt kaste dig ud i det. God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar