cookie

Foreningsejer: Sådan gør du hverdagen nemmere for dig selv

image006 (1)

Det er ikke altid en dans på røde roser at være foreningsejer, da der er rigtig mange ting at holde styr på. Du har heldigvis mulighed for at få hjælp til alt det praktiske, hvis du lige så stille er ved at miste overblikket. Det kan du læse meget mere om i denne guide, som er propfyldt med inspiration og gode tips.

Foreningsadministrator er løsningen

Foreningsadministrator er et særligt system, som er specialudviklet til landets mange foreninger. Det er et system, som byder på både foreningsregnskab, medlemsstyring og administration. Du skal dermed kun koncentrere dig om ét system, da der ikke er behov for at anvende andre løsninger.

WinKAS Air er et af de medlemssystemer, som med stor glæde bliver brugt af mange forskellige foreninger. Der er tale om et nyudviklet system, som er udviklet på baggrund af 20 års foreningserfaring. Der er i skrivende stund over 5.000 brugere af systemet alene på det danske marked. Foreningsadministration er blevet nemmere end nogensinde før takket være det brugervenlige system.

Fællesskab

Revolutionerende system med et væld af muligheder

Det skal helst være en fornøjelse at stå i spidsen for en forening, hvis man ikke skal miste motivationen og glæden ved at arbejde. De nyere systemer inden for foreningsadministration giver dig et væld af muligheder, som du bør benytte dig af.

Du vil bl.a. kunne få glæde af følgende muligheder, hvis du repræsenterer en større eller mindre forening:

  • Online betjening
  • Bookingsystem
  • Egen hjemmeside
  • Medlemskartotek
  • Regnskab

Der er masser af tid at spare ved at investere i den omtalte løsning, som bliver mere og mere populær blandt danske foreninger. Langt de fleste foreninger vil – set med økonomiske briller – have mulighed for at få professionel hjælp til foreningsadministration. Priserne bliver nemlig typisk baseret på medlemstal. Du kan modtage mere info ang. priser ved at kontakte dit foretrukne udviklingshus.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar