cookie

iPhone 11 Pro og PlayStation 5 – 2020’s store gavehit

En Sony PlayStation har ikke brug for anmeldelser. Alle ved hvad det er, og hvad den kan. Med en ny PlayStation fra Sony får du sandsynligvis og forventeligt verdens bedste gaming konsol. Hvilket også gør, at den sikkert bliver et af de største gavehit i 2020. Du skal også være opmærksom på, at Sony holder lågen meget tæt. Der findes næsten ingen reel information om den nye PS5. Det vides endnu ikke, hvornår den skal lanceres, hvad den kommer til at koste, eller hvad dens konkrete specifikationer bliver.

Dog ved man, at allerede nu kan du forudbestille din PlayStation 5 i Danmark.

Det vides også, at den nye PS5 helt sikkert bliver det helt store gavehit i år. Så mon ikke udgivelsen bliver timet efter, hvornår folk er parate til at bruge flest penge på gaver? Den bliver jo nok ikke helt billig.

Indhold

Masser af rygter, og så godt som ingen dokumenteret information

Det synes efterhånden at være kutyme hos Sony, men også de andre producenter af spillekonsoller og andre gadgets, at kortene holdes tæt på kroppen så længe som muligt. Dette giver naturligvis anledning til mange rygter eller alternative sandheder, som nogle måske ville kalde dem. Sandhed synes jo at være blevet et relativt begreb i disse dage.

Hvad der synes at være en dokumenteret information er, at den nye PS5 vil have 4K ray-tracing. Den vil også være udstyret med en SSD harddisk, og så bliver den angiveligt bagudkompatibel. Det er noget, som mange PS4 fans helt sikkert bliver glade for.

Hvis du vil være sikker på at kunne få en PS5 til jul, så er det måske en god idé at forudbestille den nu.

Med en iPhone 11 får du en af verdens bedste smartphones

En anden gadget, der ikke har brug for introduktion, er Apples iPhone 11. Faktisk er den nyeste iPhone ikke nr. 11, men nr. 13, når man tæller generationer.

Forløberen af iPhone 11 pro var iPhone XS og iPhone XS Max. Og den nye generation byder på en række spændende opgraderinger. Huawei var de første, der introducerede tredobbelte linser i det bagerste kamerasystem. Og det kunne Apple naturligvis ikke finde sig i. Så den nye iPhone 11 pro har dem nu også. Derudover kommer den med den revolutionære A13 Bionic chip.

En 18W oplader sørger for lynhurtig opladning. Og der medfølger også et Lightning-til-USB kabel. Derved kan du nemt tilslutte din iPhone ikke kun til en Mac, men også en PC uden omveje.

Imponerende specs

Hvis du elsker at tage masser af billeder og videoer med din iPhone, så bliver du ikke skuffet af en iPhone 11 Pro. Selv selfie-kameraet kan klare 4K. Derved får du også brug for stor intern lagerplads og RAM. Med en iPhone 11 pro og Pro Max har du flere muligheder. Du kan få dem med 64, 256 og endda 512 GB internt lager. Og alle har 4 GB RAM.

Begge modeller er også vandtætte til IP68 standard, hvilket er en militær specifikation. Dvs. de kan tåle et dyk på 4 meter vanddybde i mindst 30 minutter.

– Hvis valget stod mellem PlayStation 5 og iPhone 11, hvad ville du så vælge?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar