cookie

Se din smartphone som en moderne spillekonsol

I vores moderne tid handler man ikke spillekonsoller som i gamle dage. Jovist bliver der solgt spillekonsoller, men slet ikke på samme niveau som for blot ti år siden. De traditionelle spillekonsoller er lige så langsomt blevet skrottet til fordel for den eftertragtede smartphone. Det hænger bl.a. sammen med, at der findes utallige gratis spil til smartphones, for både børn og voksne. Ergo behøver du ikke at købe en stor konsol for at spille. Du kan nøjes med at bruge din håndholdte enhed.

Smartphone

Indhold

De mest populære apps i kategorien spil og underholdning

Der udvikles og downloades apps som aldrig før.

Markedet for apps er enormt, hvorfor det kan være svært at gennemskue, hvilke apps der er værd at bruge tid på, og hvilke man bør se bort fra. Af følgende grund kan du drage nytte af at vide, hvilke apps der er de mest populære inden for spil og underholdning. Se vores topliste nedenfor:

  1. Power Hover: Cruise
  2. Street Fighter IV CE
  3. Monument Valley 2
  4. Euclidean Lands
  5. Evergarden

Hvilket spil kan du bedst lide?

Spil for den fødte gambler

Der er også masser af spil for den risikovillige spiller. Her har vi nemlig at gøre med gambling bestående af poker, betting, casino og meget andet. Denne type spil er selvfølgelig kun henvendt til myndige personer i henhold til dansk lovgivning. I dette afsnit vil vi præsentere dig for nogle af de spiludbydere, som tilbyder underholdning til smartphones og andre enheder. Tjek listen ud nedenfor:

Færdiggør selv listen, hvis du kender flere. Bemærk at du skal have en registreret konto for at bruge disse apps.

Husk en powerbank

Skal du kunne spille uanset tid og sted? Så er det altafgørende, at du ikke går ned på strøm. En smartphone har et begrænset batteriniveau, hvorfor det er klogt altid at have en powerbank på sig. En god powerbank koster få hundrede kroner, så hvorfor ikke overveje denne investering?

Et godt tip går på at holde sig fra de helt billige powerbanks. De rækker typisk kun til en halv opladning, og de går endvidere let i stykker. Med andre ord er det som at smide penge ud af vinduet. I princippet vil en powerbank kunne skade din smartphone, hvis kvaliteten er i bund. Derfor er det vigtigt at være kvalitetsbevidst.

Mangler du kapacitet til de ønskede spil? Så bør du gå i gang med at slette de apps, som du alligevel aldrig bruger. Du kan også frigøre kapacitet ved at slette gamle billeder og kontakter.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar