cookie

3 apps du ikke kan undvære på rejsen

Din mobil kan gøre din rejse nemmere og mere flydende. Det kræver dog, du udnytter de mange muligheder. Der findes i dag mange gratis applikationer til både iOS og Android, du bør have med på rejsen, uanset hvor i verden du rejser hen.

Herunder præsenteres du for tre apps, du ikke kan undvære på rejsen. Det er blot et mindre udpluk, eftersom din mobil reelt bør være spækfyldt med applikationer, der kan gøre din rejse mere afslappende og mindeværdig.

Indhold

1. OpenTable

De fleste er bekendte med, at det kan være vanskeligt at reservere bord på lokale restauranter. Med OpenTable kan du reservere bord hos mere end 13.000 restauranter verden over. Den viser endda ledige tider og borde i restauranterne.

I applikationen kan du ligeledes se menuer og anmeldelser. Derfor er appen din mobile guide til restauranter i hele verden. Den samler al nødvendig information i én applikation. Og det bedste af det hele? Den er gratis til både Android og iOS.

Apps

2. XE Currency

Der findes mange applikationer til udregning af forskellige valutaer. Én af dem, der ofte fremhæves som værende blandt de bedste, er XE Currency. Applikationen er simpelt opbygget med fokus på brugervenlighed og kan dermed benyttes af enhver.

Du kan omregne stort set alle valutaer med XE Currency. Én af de klare fordele er, at den også virker offline. Hvis ikke roaming er inkluderet i dit abonnement, så kan du fortsat benytte applikationen. Den findes til både Android og iOS.

3. Endomondo

Selvom du er på ferie, skal du fortsat passe din træning. Hvis du er garvet og hyppig løber, så er der en minimal chance for, at du drager afsted uden et sæt løbetøj. Det er dog vigtigt, at du også medbringer en god løbeapplikation.

Sådanne applikationer findes der mange af. Endomondo er danskudviklet og er blandt de bedste på markedet. Du får direkte adgang til relevant data og kan således følge din udvikling, mens du er på ferie i udlandet.

Det er ikke mindst en uundværlig applikation, hvis du rejser med et motionsinspireret rejsebureau som eksempelvis Aktivferie.dk. Appen giver dig nemlig mulighed for at måle effekten af en sådan ferie. Lyder det ikke godt? Download appen i dag, så du kan nå at lære den at kende, inden du tager afsted.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar