cookie

Book din næste rejse via mobilen

Danske internetbrugere anvender nettet mere fra mobilen end fra en almindelig computer. 68 procent af danskerne bruger nettet fra mobilen hver eneste dag. Med andre ord er en stor del af danskernes online aktivitet flyttet fra computeren til mobilen.

På baggrund af ovenstående er det helt naturligt, at beslutninger og køb såsom rejsebestillinger foretages via mobilen. I mange tilfælde er det tilmed hurtigere og mere effektivt. Derfor er det anbefalelsesværdigt at bestille næste rejse via mobilen.

Indhold

Rejsebestilling via mobilen er tidsbesparende

Danskerne har en tætpakket hverdag. At søge inspiration til rejsen for sidenhen at afgive en bestilling er derfor næppe noget, der kan allokeres en betydelig mængde tid til. Det er derfor oplagt at effektivisere processen ved at bestille fly og hotel via sin smartphone.

Der findes utallige platforme, der lader dig bestille rejser via mobilen. Én af disse er findminrejse.dk. Har du i sinde at bestille en rejse via en mobil enhed, så er det vitalt, at den valgte platform er optimeret til brug på diverse mobile enheder.

Det er ikke synderligt bekvemt at skulle udvælge en specifik rejsetype, indtaste et bredt spektrum af informationer og gennemføre en kortbetaling, hvis ikke den valgte platform er optimeret til mobilen. I så fald er det ikke længere nemt.

Drømmerejse

Native applikationer gør bestillingen nemmere

Rejseudbyderne er bevidste om den stigende mængde mobiltrafik. Derfor er de opmærksomme på, at det kan resultere i massive tab, hvis ikke der gives optimale forudsætninger for mobilbestilling, og derfor har flere udviklet såkaldte native apps.

Dette inkluderer både danske rejsebureauer som Spies, men også store hotelplatforme som Hotels.com. Flybilletter kan også bestilles via en applikation, som de fleste flyselskaber har. Sådanne apps findes naturligvis til både iOS og Android.

Mobiltrafikken vil fortsat være stigende

Siden smartphones for alvor blev allemandseje, er der sket en kraftig vækst i mobiltrafikken. Mange bruger deres mobil til e-mails, sociale medier, nyhedslæsning og tilmed bestilling af rejser. Fremadrettet vil den mobile aktivitet kun stige.

Derfor har mange bookingselskaber, rejsebureauer og flyselskaber udviklet mobile løsninger, som fortsat er placeret i forreste række i deres pipeline. Det er meget sandsynligt, at de mobile platforme vil blive forbedret markant i fremtiden.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar