cookie

Bestil slik til annoncering

Det kan være svært som firma at promovere sig – ikke mindst i konkurrenceprægede brancher. Hvis man gør det online, kan forbrugerne hurtigt drukne i indtryk fra forskellige firmaer, og det er kun en mindre del, som man kan huske. Og hvis man er ude på messer eller andre begivenheder, hvor man skal vise virksomheden frem, gælder det samme.

Dog er der håb, hvis jeres foldere ikke virker. For med slik med logo og tekst på, kan I promovere jer selv med lidt sødt. Erfaring viser, at det virker, og så er det en lille investering for at få nye og loyale kunder. Den mulighed kan du overveje at gribe, hvis du oplever, at din nuværende annoncering ikke virker efter hensigten.

Moderne annoncering

Slik og håndtryk giver glade kunder

Studier viser, at hvis du kan snakke med kunden, give dem et håndtryk og give dem et stykke reklameslik, så er du næsten garanteret en ny kunde. Kunden skal selvfølgelig være i målgruppen og være interesseret i produktet, men et godt indtryk er altid den bedste måde at skabe relationer på.

Reklameslik kan være mange ting, men så længe det er en lille ting, som folk nemt kan have med og nyde på farten, så går man aldrig helt galt i byen. Slik købes som regel i store bundter, men byder på en forholdsvis lang levetid, så I kan bruge det over længere tid. I kan eventuelt også lægge det i receptionen, hvis I har sådan en. Ligeså er der mulighed for at give nogle stykker med, hvis I sender produkter ud. Men hvad nu hvis du er på farten, når du skal have bestilt noget slik? Det er ingen hindring. Fortsæt læsningen og find ud af hvorfor.

Mobiloptimerede hjemmesider er vitale

En mobiloptimeret hjemmeside er kort og godt en hjemmeside, der er nem at navigere på via en mobiltelefon. For folk bruger i allerhøjeste grad deres telefoner til at surfe rundt på nettet, og ca. hver tredje online køb bliver gjort via smartphones. Så hvis jeres hjemmeside er utilstrækkelig på telefonen, kan I miste potentielle kunder.

Er du blevet inspireret? Så gå ind på Y-design.dk og kig efter reklameartikler. Hjemmesiden er selvfølgelig optimeret til at fungere på telefoner, så du hurtigt og nemt kan gøre det på farten. Så få snakket med nogle kunder og delt noget slik ud, når I er sikre på, at jeres hjemmeside er mobiloptimeret. Så får I med garanti flere glade kunder.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar