cookie

Find inspiration til årets firmajulegaver på nettet

Det er den tid på året, hvor dagene bliver kortere, og vejret bliver koldere. Men på samme tid bliver humøret og stemningen også bedre, jo tættere på julen man kommer. Når ferien begynder, skal du hjem til din familie for at fejre det. Men først skal du tænke på dine dejlige ansatte. De har også fortjent en lille julegave.

Gaver

Lad dine ansatte bestemme selv

Det kan godt være svært at finde gode julegaver til andre, hvis man ikke selv har styr på, hvad de godt kunne tænke sig, eller hvad de har brug for. Du behøver dog ikke at gå og stresse over det. Det er meningen, at det skal være sjovt at købe julegaver til andre og ikke en byrde.

Hvis du ikke ved, hvad du skal købe til dine ansatte i år, så behøver du ikke længere gå og spekulere over det. På Valggaveshop.dk kan du finde firmajulegaver til dine ansatte i forskellige prisklasser. Så kan du selv bestemme, hvad der passer til netop dit budget.

Og hvis du er bange for at vælge noget forkert, så kan dine ansatte faktisk selv gå ind og vælge deres egen firmajulegave.

Alle bliver tilfredse med deres gaver

I år kan du undgå alt besværet og stressen over at skulle finde firmajulegaver til alle dine ansatte. På samme tid sikrer du dig også, at de bliver glade for deres gaver. De kan nemlig selv gå ind og vælge, hvilken gave de vil have. På anviste hjemmeside findes der 300 vidt forskellige firmajulegaver, som de kan vælge imellem.

Du skal bare vælge priskategorien til hver gave. Valggaveshop vælger i skrivende stund at køre med 5 forskellige prisklasser, der hedder 250 kroner, 400 kroner, 560 kroner, 640 kroner eller 960 kroner. Dine ansatte skal så gå ind og vælge deres gaver inden for nogle dage med en kode, hvorefter du får tilsendt en liste med gaveønskerne.

Heldigvis skal du heller ikke tænke på at få dem pakket ind eller afleveret. Det hele bliver klaret for dig, så du ikke skal sidde og tænke på det inden julen. Det bliver ikke meget nemmere.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar