cookie

Brug din smartphone til at finde din ideelle efterskole

Har du altid drømt om at gå på efterskole, skal du selvfølgelig give det en chance. Tiden på en efterskole er en tid, man sent vil glemme, da du er sikret oplevelser og venskaber for livet. Er du i tvivl om, hvilken efterskole du skal vælge, kan du finde din smartphone frem og begynde at søge. Det er en god idé at undersøge mulighederne i god tid – gerne 1/2 – 1 år inden start.

img_3598

Elsker du musik? Overvej en musikefterskole

Kan du ikke leve uden musik, bør det selvfølgelig være en af de interesser, du dyrker i din hverdag.  Det er en interesse, du kan dyrke hver eneste dag, hvis du opsøger en musikefterskole. Vi har bl.a. stiftet bekendtskab med Frøslevlejrens Efterskole, som er en efterskole med musik. Det er en eftertragtet efterskole, der er placeret i det sydlige Jylland.

Link: Læs meget mere om Frøslevlejrens Efterskole

Vælger du linjefaget musik, kan du forvente at blive udfordret på dit musikalske niveau og konstant blive dygtigere og dygtigere. Der tilbydes bl.a. individuel undervisning, engagerede undervisere og ikke mindst et fantastisk sammenhold. Er det fordele, der stemmer overens med dét, du søger, så kan du skrive dig op allerede i dag. Du skal dog være opmærksom på, at det er påkrævet, at du har sunget eller spillet på et instrument før – altså reel erfaring.

Der er primært fokus på rytmisk musik af forskellige arter. Det omfatter bl.a. disco, blues, rock og pop, som du får rig mulighed for at udforske. Dermed behøves du ikke at koncentrere dig om én stilart, hvis du gerne vil udvikle dig yderligere.

Få et fantastisk år på en musikalsk efterskole

Leder man efter en musikalsk efterskole, er det svært at komme uden om Frøslevlejrens Efterskole, som har gjort sig positivt bemærket blandt musikalske børn og unge. Efterskolen har tre musiklokaler og et lydstudie til rådighed, ligesom der er investeret i alt det udstyr, som hører hjemme på en rigtig musikefterskole.

Du kan klikke dig ind på efterskolens hjemmeside, hvis du vil blive klogere på, hvad du kan forvente af musiklinjen.

image006 (1)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar