cookie

De bedste spil til iPhone

Mobilspil er blevet en milliardærforretning, og det forstår man godt. Mobilspil kan være den ultimative tidsfordriver, når man står og venter på toget, keder sig til familiefest eller mangler noget at lave derhjemme. Det er ypperligt praktisk og nemt blot at hive mobilen frem og gå i gang med at spille. Det er dog ikke alle spil, der er lige gode til at få tidsfordriv til at føles sjovt. Nogle mobilspil er blot designet til at hive penge op af din lomme med mikrotransaktioner, mens andre faktisk er kreeret til at underholde og skabe en god og afslappet gaming-oplevelse. Hvis du leder efter andre forbedringer til dine gaming-oplevelser, så tjek dette website for mere information og tips.

Spil med dyr

Hvilke spil skal jeg vælge?

Her er nogle af de bedste og mest populære mobile spil lige nu:

  • Hitman Go – Hitman Go er en afstikker fra de velkendte Hitman-spil. I denne mobilversion gælder det om at løse små puslespil for at nå dit mål. Puslespillene er udfordrende uden at være for svære.
  • Super Mario Run. Hvem elsker ikke et godt Super Mario spil? I dette spil gælder det om at komme fra den ene side af levelen til den anden – kun ved hjælp af tryks på skærmen. Hver gang du trykker, hopper Mario, og det bruger dermed samme spilfunktion som talrige af andre mobilspil som Temple Run.
  • Hearthstone – Hearthstone er et kortspil, der også findes til PC. Her gælder det om at bygge sit dæk af forskellige monstre og spells og derefter spille mod andre mennesker online. Du kan samle oceaner af kort og dermed oceaner af forskellige decks. Hearthstone bliver aldrig kedeligt pga. de mange muligheder og de altid forskellige online-kampe.
  • Final Fantasy Tactics – til hvis du leder efter et konsolspil til mobilen. Dette spil er ekstremt detaljeret og omsiggribende. Et klassisk turn-based spil med mange timers historie.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar