cookie

Guide: Få råd til den nyeste iPhone med disse tips

Hungrer du efter den nyeste iPhone, men er sparegrisen bankerot, kan det være en umulig opgave. Der er heldigvis mange måder, du kan tjene et par håndører eller tusind, så du kommer nærmere drømmen om det nyeste skud på stammen fra Apple. Her har vi samlet en række tips til, hvordan du får mere på kistebunden, så du ikke skal leve med et fortidslevn af en smartphone.

Indhold

Lån i dag, betal tilbage i morgen

En iPhone er for mange lige så vitalt et værktøj som deres sko eller cykel. Det er et arbejdsredskab, et kommunikationstool og selvfølgelig et underholdningsdevice. Kan du vitterligt ikke leve uden, kan du overveje at tage et hurtigt lån. På denne måde får du råd til din nye iPhone her og nu, og med en fleksibel tilbagebetalingsperiode, der giver mening i forhold til din økonomiske situation, belaster du ikke din økonomi mere end højst nødvendigt i de måneder, hvor lånet løber.Kvindelig forbruger

Ryd op, sortér og sælg ud

Du har stensikkert noget guld derhjemme, som bare ligger og samler støv. Det kan være den gamle pladespiller, du købte for 10 år siden, eller bunker af aflagt tøj, du ikke har brugt siden 2012. Selvom det måske ikke er noget værd for dig her og nu eller i fremtiden, kan den ene mands skrald være den andens guld. Det kan du udnytte, hvis du har udset dig den nyeste iPhone. Brug en eftermiddag på at rydde op i dit klædeskab, din kælder eller kvist, og find de ting, du ved, der gemmer sig og bare venter på en ny ejer. Det handler om ikke at være sentimental, men ærlig over for sig selv – du kommer ikke til at bruge de gamle støvler, der ikke har set dagens lys siden årtusindskiftet. Få dem sorteret, pakket og sat til salg på DBA eller en af de mange til-salg-grupper på Facebook.

Find poster i budgettet, der godt kan skrues lidt på

Hvis du har lagt et budget, er næste skridt simpelt. Hvis ikke skal du først sætte dig ned og kigge på, hvad der er op og ned i din økonomi. Det er ikke bare en kæmpe hjælp i forhold til at finde midler til din drømme-iPhone – det er også noget, du på både kort og langt sigt vil takke dig selv for, at du gjorde. Et budget giver bare en bedre oversigt over, hvad du har at rutte med, og det betyder også, at du alt andet lige vil undgå at stå sidst på måneden og gå tiggergang hos din partner, familie eller venner. Med budgettet på plads kan du kigge de enkelte poster igennem og se, om der er nogle af dem, du kan skrue lidt på og enten helt eller delvis undgå. Er det nødvendigt, at du skal tage bussen til og fra arbejde, eller kan du stå 10 minutter tidligere op og cykle? Hvad med at opsige det fitnessabonnement, du alligevel aldrig bruger? Du opdager højst sandsynligt nogle udgiftsposter, du sagtens kan leve uden.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar