cookie

Søg erstatning for din flyaflysning via mobilen

Det kan være utroligt frustrerende, hvis ens fly pludselig ikke afgår til tiden. Ofte har man lagt planer for den destination, man skal rejse hen til, og disse kan være svære at lave om på med kort varsel. Det er blandt andet derfor, at du som flypassager har nogle ganske fine vilkår, hvis du skulle komme ud for en flyaflysning.

Den her artikel er skrevet ud fra denne artikel om flyhjælp, som vil kunne gøre dig meget klogere på dine vilkår, når der skal søges erstatning for en flyforsinkelse.

Jurabog

Mobilen giver dig hurtigt og nemt erstatning

Står du i lufthavnen, og er det netop blevet offentliggjort, at dit fly er forsinket, så kan du højst sandsynligt søge om erstatning.

Der er naturligvis nogle krav, som omstændighederne og situationen skal opfylde, før du kan gøre dig forhåbning om en erstatning – men er disse først mødt, så vil du nemt og hurtigt kunne søge om dette. Det kan lyde ganske besværligt, men det er faktisk utroligt enkelt. Du skal nemlig ikke foretage dig andet end at videregive dine oplysninger omkring flyturen, så tager advokater nemlig over på sagen.

For advokater er dette blevet til en ganske fin forretning, da de via standardprocedurer kan gøre krav på erstatning for dig. Får de hevet erstatningen hjem, vil de tage sig betalt ved at tage en procentdel af erstatningen. Derfor betaler du udelukkende, hvis sagen går din vej.

Kend dine rettigheder på forhånd

Det er altid en fordel, hvis du kender til dine rettigheder, inden en flyforsinkelse skulle være sket. Derfor anbefaler vi, at du læser førnævnte artikel om flyhjælp nøje igennem, da du der vil kunne se, hvilke krav din forsinkelse eller aflysning skal opfylde, for at du kan gøre dig forhåbninger om en flyerstatning.

Du kan endvidere få et par gode tips og tricks med på vejen. I artiklen beskrives blandt andet hvilken app, du med fordel kan downloade, for altid at have et kompetent selskab ved hånden, der ønsker at hjælpe dig med din aflysning eller forsinkelse.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar