cookie

iPhone X på ønskelisten? Sådan kan den finansieres

Spo1

iPhone X er en yderst populær smartphone, som har været på markedet siden november 2017. Selvom det seneste år har budt på mange nye lanceringer, så står denne smartphone stadig i høj kurs på det danske mobilmarked. Drømmer du også om at eje en af de bedste smartphones i verden? I så fald bør du gå målrettet efter denne pragtfulde smartphone. Fortsæt læsningen, hvis du har brug for hjælp til finansieringen.

Indhold

Kviklån

Et kviklån er et mindre lån, som kan søges på nettet, hvor der tilbydes øjeblikkelig tilbagemelding og imponerende hurtig udbetaling. Bliver din låneanmodning godkendt, så kan du med lidt held have pengene inden for 3 timer. Typisk kan man låne et sted mellem 500 og 5.000 kr. med et online kviklån. Beløbet skal som regel betales tilbage inden for 30 dage, medmindre andet fremgår af lånetilbuddet.

iPhone X står i skrivende stund til omkring 6-7.000 kr. og kan dermed sagtens finansieres med et kviklån. Dog findes der også andre finansieringsløsninger.

Banklån

Du bliver med 99 % sikkerhed afvist, hvis du går ned i banken og beder om et lån til køb af ny smartphone. Banken hjælper nemlig overvejende med større lån – til køb af bl.a. bil og bolig. Skulle du mod forventning få lov til at låne, så må du affinde dig med, at låneprocessen kan være meget lang. Banken tjekker op på alt og kan sågar finde på at kræve pant i dine værdier. Derfor kan det som udgangspunkt ikke anbefales at låne penge i banken, når det drejer sig om mindre beløb som i dette tilfælde.

Afbetaling

Er det galt eller genialt at købe en smartphone på afbetaling? Det bør være op til den enkelte at vurdere.

Set med økonomiske briller er det ikke verdens bedste idé at købe smartphones og anden elektronik på afbetaling. De butikker og webshops som tilbyder kreditkøb opkræver typisk urimeligt høje gebyrer. Det betyder, at en smartphone til 6.000 kr. kan komme til at koste 12.000 kr., når alle gebyrer er regnet sammen og lagt oveni selve købsbeløbet. Er det virkelig det værd?

Opsparing

Den flittige forbruger har sørget for at spare op, så der er mulighed for at finansiere den ønskede smartphone uden at skulle få hjælp udefra. Det er i hvert fald det mest hensigtsmæssige, hvis man vil undgå at betale overpris for en smartphone. Er din opsparing endnu ikke stor nok til at dække hele beløbet, så kan du evt. udskyde købet en smule. Måske har du nok penge om 3-6 måneder, hvis du lægger lidt til side hver måned.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar