cookie

Kontakt

- Jeg svarer dig på din henvendelse indenfor 24 timer

– Jeg svarer på din henvendelse inden for 24 timer

Har du brug for at kontakte os i forbindelse med et spørgmsål om iPhone 6, ris / ros af vores service eller ved andre spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at gøre det. Du kan enten vælge at kontakte os via vores kommentar formular nederst på siden eller sende en mail direkte til kontakt@mdyrhoej.dk

Vi ønsker at yde en god service til alle vores læsere / besøgemde og bestræber os derfor på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. Du kan skrive ind til os med dit spørgsmål, uanset om det er et lavpraksis eller teknisk spørgsmål til iPhone 6. Ligeledes kan du forvente et fyldestgørende og brugbart svar på din henvendelse. Hvis du imod forventning ikke skulle have fået et tilstrækkeligt svar på dit spørgsmål, kan du blot skrive til os igen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at vi ikke forhandler den nye iPhone 6. Vi sørger blot for formidle tilbud, således at du kan finde en iPhone 6 hos en dansk forhandler. Af den grund kan vi ikke svare på konkrete spørgsmål f.eks. abonnement på iPhone 6 hos en specifik forhandler. I sådan en situation anbefaler vi, at du kontakter den pågældende forhandler, som kan hjælpe dig med din problemstilling. Vi står dog gerne til rådighed, hvis du mangler kontaktoplysninger på en butik.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Inquiry Form