cookie

Skal du vælge den nyeste iPhone eller en ældre model?

Er du iPhone elsker, og er det tid til en ny telefon? Så kan det ofte være lidt af et dilemma, om man skal vælge den nyeste version, eller om man skal nøjes med en af de ældre. Uanset, om du har en af de helt ældste versioner, eller om du har den anden nyeste, så kan det nogle gange være smart rent økonomisk at holde sig til en ældre model.

Der er blevet lavet mange iPhones gennem tiden, og nogle gange er det ikke meget, der ændrer sig fra den tidligere til den nye. Derfor kan det være smart for dig, der gerne vil spare lidt penge at købe en ældre model. Det betyder ikke, at du behøves at købe en brugt model. Mange sider sælger stadig de ældre modeller. For at gøre det billigste køb kan det dog ofte betale sig at finde en, der sælger en brugt telefon. Uanset hvad, så er det en god idé at overveje sin økonomiske situation, når man skal købe en ny telefon.

En ny telefon behøves ikke at være den nyeste

Mange iPhones minder meget om hinanden, og hvis du ikke er typen, der går op i de små detaljer som processorhastighed og et minimalt bedre kamera, så kan det være, at du skal prioritere det økonomiske. Den nyeste iPhone er nok så smart og lækker i designet, men hvis du er tilfreds med designet på den forrige iPhone, der er noget billigere, hvorfor så ikke vælge denne?

Er du typen, der bare gerne vil have en smart telefon, der har et godt kamera og kan downloade apps, så bør du overveje en ældre version. Det er nemlig ofte små ændringer, der kommer med den nye. Hvis du bare gerne vil have en elegant iPhone, så kan du ligeså godt sætte dine økonomiske præferencer forrest i køen.

Hold styr på økonomien

Skal du vælge en ny telefon, men er du ikke sikker på, at du har råd til den helt nyeste iPhone? Så kan det være, at du først og fremmest skal skabe dig et overblik over din økonomi. Her er det smart at bruge et budgetskema. Det kan du finde flere steder på nettet, blandt andet på Lånekassen. Hent dit gratis budgetskema her, og få overblik over din økonomi med det samme.

Du kan finde budgetter, der kan bruges til enhver økonomisk situation. Du får et hurtigt overblik over et budget, der ellers godt kan være uoverskueligt i et Excel ark. Du kan finde skemaer til forskellige lejligheder, og om du er enlig eller studerende. Du kan også bare hente et generelt budgetskema, der kan give dig et overblik over din økonomi som en helhed.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar