cookie

Smartphones er dyre – sådan får du råd

En ny smartphone kan snildt koste et sted mellem 5.000 og 8.000 kr. afhængig af model, størrelse og brand. De fleste kan nikke genkendende til, at det er mange penge at smide efter en ny smartphone. Netop prisen afholder helt naturligt mange forbrugere fra at købe det nyeste nye elektronik, men sandheden er, at de fleste kan finde penge til en ny smartphone. Mangler du idéer til, hvordan du skal klare finansieringen? Så læs denne korte guide.

Rabat

Indhold

Optag et billigt lån

Billigt og lån i én og samme sætning.

Det er et sjældent syn, men det forholder sig faktisk sådan, at man sagtens kan optage et online lån uden at blive ruineret. Det kræver blot, at man bruger lidt energi på at sammenligne renter m.v. Det er for eksempel muligt at sammenligne billige lån på hurtiglaannemt.dk, som udbyder denne service helt gratis.

ÅOP kan svinge meget fra lånetilbud til lånetilbud, hvorfor det i allerhøjeste grad kan betale sig at foretage en sammenligning. Det er i hvert fald lettere end nogensinde før at spare penge på lån.

I en situation hvor du skal låne penge til en ny smartphone eller andet elektronik, bør du enten optage et forbrugslån eller et kviklån.

Overvej en afbetalingsløsning

Afbetaling er mere udbredt end nogensinde før.

I vores moderne verden kan man købe stort set alt på afbetaling – lige fra elektronik og møbler til tøj og legetøj. Du kan for eksempel lave en aftale med elektronikforhandleren om, at du afdrager med 300 eller 500 kr. om måneden. Dermed kan du få din smartphone med det samme, selvom du ikke har 5.000 kr. stående på kontoen. Dette er en attraktiv løsning for rigtig mange mennesker – ikke mindst for studerende. Dog skal vi gøre opmærksom på, at ikke alle forhandlere tilbyder afbetaling.

Køb en brugt smartphone

Du kan ofte spare op til 70 % ved at købe en brugt smartphone, så hvorfor ikke overveje denne mulighed? Der er som udgangspunkt ikke noget farligt ved at købe brugt, så længe man sørger for at få en gyldig kvittering og andre papirer med i handlen. Derudover bør du sikre dig, at enheden ikke fejler noget. Det vil endvidere være en fordel, hvis garantien ikke er udløbet. Uden garanti kan du ikke få dækket evt. fejl og mangler – kommende udgifter hertil skal du selv afholde.

Googler du brugte smartphones, vil du erfare, at der er rigtig mange annoncer fra både private og erhverv. Du kan med fordel købe din næste brugte smartphone gennem en virksomhed, da virksomheder typisk yder garanti på brugt elektronik.

Brug penge fra din opsparing

En opsparing er til for at blive brugt, så hvorfor ikke bruge hele eller dele af din opsparing på en ny smartphone? Så slipper du for at optage et lån eller overveje andre dyre finansieringsmuligheder. Der er ingen grund til at købe ting på afbetaling eller optage et lån, hvis man har en god opsparing, medmindre opsparingen skal bruges på andre investeringer.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar