cookie

Få det maksimale ud af din arbejdsdag med det rette udstyr

Døjer du med dårlig ryg eller andre helbredsproblemer, som påvirkes af dit job, kan arbejdsdagene hurtigt blive meget lange. Ringe komfort og det forkerte udstyr kan forværre sådanne helbredsproblemer, og dermed bliver arbejdsdagene kun endnu sværere at komme igennem. Denne onde cirkel kan dog brydes, for der er masser af hjælp at hente, hvis du kan relatere til ovenstående.

En god kontorstol kan redde din ryg

Sidder man ved et skrivebord og foran en computer hele dagen, begynder man hurtigt at falde sammen og sidde forkert. Det er derfor vigtigt, at man først og fremmest har en god kontorstol, som passer til ens krop. En hæve-sænke-funktion er altafgørende for, hvor godt man sidder ved sit skrivebord, og så må stolen helst ikke være for blød. Er den for blød, ender man med at falde sammen i den. En god kontorstol kendetegnes også ved, at den støtter godt i lænden, da det typisk er her, man oplever ubehag efter en hel dag på kontoret.

Rygproblemer

Det rette pc-tilbehør

Hos dk.gloriamundicare.com finder du ergonomisk pc-tilbehør, som kan være med til at sørge for, at du sidder ordentligt ved computeren. En god kontorstol sørger for, at du sidder behageligt, men det er ligeledes anstrengende for hænder, arme, skuldre og nakke at skrive på et tastatur dagen lang. Føler du ikke, at du kan slappe ordentligt af i din krop, mens du sidder foran skærmen, eller oplever du, at du får ondt i løbet af dagen, bør du derfor overveje at skaffe dig noget ergonomisk udstyr til kontoret. En underarmsstøtte til tastaturet eller en behagelig computermus kan gøre underværker for din komfort i løbet af arbejdsdagen, og du vil hurtigt opdage, at det bliver langt mere overskueligt at skulle sidde foran en skærm hele dagen, når du sidder godt.

Mens det er vigtigt at sidde behageligt, så går otte timer foran en computerskærm hver dag også hårdt ud over øjnene. De fleste vil opleve at blive træt i øjnene eller at få hovedpine i løbet af en arbejdsdag, hvis man ikke sørger for at få en pause fra skærmen engang i mellem. 5-10 minutter hist og her samt en frokostpause midt på dagen gør store forskelle, men har man alligevel problemer med øjnene, kan man overveje at anskaffe sig et par skærmbriller. Med dem beskytter man nemlig sine øjne mod det skarpe lys fra computerskærmen. Dét må siges at være en god investering.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar